ΞΥΛΕΙΑ ΜΠΕΣΣΑΣ
ξυλεια μπεσσας
 
Εμπορία

Ξυλεία παλέτας και κιβωτίων 

Η εταιρεία μας σχεδιάζει ,κατασκευάζει και παρέχει οικολογική απεντόμωση σε ξύλινα κιβώτια και παλέτες όλων των προδιαγραφών και τύπων εάν και εφόσον είναι απαραίτητη. Οι ξύλινες παλέτες διαχωρίζονται σε δύο είδη , δύο εισόδων και τεσσάρων εισόδων. Είναι εφικτή η κατασκευή παλέτας ,σε οποιαδήποτε διάσταση και τύπο ,κατόπιν παραγγελίας   

Ξυλεία οικοδομής

Μπετοταβλες, ελατάκια,μαδέρια τα οποία διατίθενται  σε ποικίλες διαστάσεις και μήκη.     

Μπετοφίλμ

H αρχική  διάσταση  του κάθε φύλλου είναι  1,25 Χ 2,50 αλλά μπορεί να κοπεί σε οποιαδήποτε  άλλη διάσταση επιθυμείται.

Κόντρα πλακέ

Σύνθετη ξυλεία 

Το σύνθετο ξύλο διακρίνεται για την άριστη εμφάνιση του την ανθεκτικότητα του στη φωτιά και την αντισεισμικότητα  του.
Χρησιμοποιείτε  στις στέγες ,σε στύλους σε στεγάκια σε σοφίτες σε πέργκολες σε βεράντες κ.α.
Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις και σε διάφορα μήκη.

Πλανισμένη ξυλεία

Πριστή ξυλεία

Εγχώρια ξυλεία



 

Ξυλεία στέγης   

Οι διαστάσεις της ξυλείας στέγης είναι πολλές  όπως επίσης και τα μήκη .Η ξυλεία στέγης μπορεί να προέρχεται από εγχώρια, ευρωπαϊκή ή και από σουηδική παραγωγή .  Η στέγη προστατεύει  το κτίσμα και για αυτό το λόγο ο σωστός σχεδιασμός της, αποτελεί βασική απαίτηση και προϋπόθεση μιας σωστής κατοικίας .Στις οικοδομές κατά κανόνα χρησιμοποιούνται οι επικλινές στέγες. Αυτές μπορεί να είναι δίρριχτες  ισοσκελείς(ίση κλίση και από τις δύο μεριές )δίρριχτες ανισοσκελής τρίριχτες  (η μία πλευρά καταλήγει σε  αέτωμα και η άλλη σε τρία κεκλιμένα  επίπεδα) τετράριχτες με δύο κορυφές .Μπορούν όμως να γίνουν και συνδυασμοί κλίσεων .Ο βαθμός κλίσης εξαρτάται από τους κλιματολογικούς παράγοντες και το υλικό επικάλυψης.

Για την Ελλάδα η πιο συνηθισμένη κλίση είναι 40 % . Η κατασκευή της στέγης μπορεί να γίνει από ξύλο μέταλλο ή σκυρόδεμα .

Η ξύλινη στέγη όμως προκρίνεται για αισθητικούς λόγους ,ιδιαίτερα στις περιπτώσεις πού θέλουμε να αποτελεί και διακοσμητικό στοιχείο μιας κατοικίας, καθώς το ξύλο είναι πολύ πιο ζεστό υλικό και συνδυάζεται με μία παραδοσιακή προσέγγιση κατασκευής.

Ανάλογα με την προτίμηση του κατασκευαστεί υπάρχει μεγάλη γκάμα υλικών.

Μερικά από αυτά είναι:

Παγκάκια κήπου


Κεραμίδια     

Στην  Ελλάδα υπάρχει παράδοση στη χρήση των κτιρίων καθώς έχουν μεγάλη στεγανότητα. Είναι ακουστά και προσφέρουν μεγάλη θερμοχωρητικότητα .

Εμείς διαθέτουμε ελληνορωμαϊκά κεραμίδια σε όλους τους χρωματισμούς,

Σουηδικά κεραμίδια

τα λεγόμενα τσιμεντοκεράμιδα (αντιπαγετικά)τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως σε περιοχές με χιόνι και πάγο λόγω  μεγάλης ανθεκτικότητας.


 

Ασφαλτικά κεραμίδια  

τα οποία χρησιμοποιούνται χρόνια στην Ευρώπη και Αμερική.
Είναι νέο σχετικό προϊόν στην Ελλάδα και αντικαθιστά επάξια το παραδοσιακό κεραμίδι
Είναι κατασκευασμένο από ασφαλτικά και  ανόργανα αδρανή υλικά πού διαθέτουν υγρό- μονωτικές    ιδιότητες, τοποθετείται εύκόλα και γρήγορα , δεν χρειάζεται συντήρηση  , είναι  ασφαλές και έχει μεγάλη αντοχή καθώς είναι και ελαφρύτερό από τα κεραμίδια Υπάρχει ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων .

Ο.S.B

Είναι κολλημένες φλοίδες που χρησιμεύουν σε επιστρώσεις δαπέδων επενδύσεις τοίχων ,επιστρώσεις οροφής στέγης. Κόβεται στο σωστό μέγεθος πολύ εύκολα όπως το ξύλο και βιδώνεται πολύ εύκολα . Υπάρχουν διάφορα πάχη 9 ,10 ,11 ,12 ,15 και 18 χιλιοστά.

Η τιμή του είναι ασυναγώνιστα χαμηλή .

Αναπνέουσα  μεμβράνη  

Οι μεμβράνες κεραμοσκεπών είναι στεγανωτικά φύλλα  που εφαρμόζονται στις επικλινείς στέγες κάτω από τα κεραμίδια ή τις πλάκες επικάλυψης, προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο του νερού της σκόνης του αέρα και του χιονιού.

Έχουν  μεγάλη διάρκεια ζωής είναι ανθεκτικές εύκαμπτες   δεν σαπίζουν και είναι σταθερές σε υψηλές  και χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι επίσης αβλαβής για την υγεία καθώς δεν περιέχουν ίχνος πίσσας.
 
Ραμποτέ 

οι εμφανείς εσωτερικές επενδύσεις σκεπών συνήθως γίνονται με ραμποτέ

Το ραμποτέ είναι επεξεργασμένη και φουρνισμένη ξυλεία. Διατίθεται σε διάφορα σχέδια με διαφορετικό μήκος ,πάχος  και  φάρδος .Το αποτέλεσμα της εμφάνισης του,  με συνδυασμό της  σύνθετης ξυλείας επάνω στη στέγη είναι άριστο.

Πάτωμα

Σε εμάς θα βρείτε όλα τα είδη πατωμάτων  ΚΑΡΦΩΤΑ - ΚΟΛΛΗΤΑ- LAMINATE -ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ καθώς και μεγάλη ποικιλία στα ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ  Η ποιότητα  και οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες  .
Μονωτικά  υλικά  Η θερμομόνωση είναι απαραίτητη για να μην υπάρχουν απώλειες  θερμότητας ή ψύξης και να μην εμφανίζονται τα φαινόμενα της μούχλας.Ο καλύτερος τρόπος θερμομόνωσης επιτυγχάνεται με  εξηλασμένη πολυστερίνη.Οι τρεις βασικές της εφαρμογές είναι  τα μπετά ,οι τοίχοι και τα δώματα (ταράτσα-πατώματα).

Τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι τα εξής

1.Οικολογικό .

2.Αντέχει στη βροχή,στο χιόνι κ.α. έτσι ώστε να διατηρεί τις θερμομονωτικές του ιδιότητες.

3.Υψηλή αντοχή στη συμπίεση.

Eξηλασμένη πολυστερίνη

Είναι παράγωγο του πετρελαίου από πολυμερή  και παράγεται με τη διαδικασία της εξήλασης.

Είναι κλειστής κυψελωτής δομής ,δηλ.δεν μπορεί να  διαπεραστεί εύκολα από υγρασία .Έχει διάρκεια  ζωής όσο και το κτίσμα (δηλ. Εφ'όρου ζωής.) Διαθέτουμε δύο ειδών  ΝΕΟPOR και FIBRAN.

NEOPOR  

Το Neopor είναι η θερμομονωτική πλάκα για τη μόνωση νέας γενιάς. Είναι πλάκα από γραφίτη ο οποίος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία μεταφοράς της θερμότητας στο εσωτερικό του υλικού. Πιο συγκεκριμένα, παρεμβαίνει στη θερμότητα που διαχέεται με ακτινοβολία ,μειώνοντάς την χάρη στις βέλτιστες ιδιότητες απορρόφησης και αντανάκλασης .Το Νeοpor χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική θερμομονωτική του απόδοση,που το καθιστά κορυφαίο και προσδιορίζει σήμερα τους κανόνες του μέλλοντος στον τομέα της θερμομόνωσης ,μειώνει την ηχορύπανση στο χώρο έως και 18db και τέλος έχει καταταχθεί στην ομάδα των άφλεκτων υλικών ΒΙ DIN 4102 (Deutsches Institut fur Bautechnik).Με το Νeοpor  στο σύνθετο σύστημα μόνωσης επιτυγχάνεται στον εσωτερικό χώρο ,μια υγιής και άνετη ατμόσφαιρα  διαβίωσης ,δηλ. δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα, καθώς τα συστήματα θέρμανσης μπορούν να μειωθούν σε μέγεθος.

FIBRAN

Οι πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης χαρακτηρίζονται από τις υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες ,την ελάχιστη υδατοαπορροφητικότητα και την υψηλή αντοχή σε συμπίεση.Εχουν σταθερή διάσταση και άριστη συνεργασία και εφαρμογή με τα οικοδομικά υλικά

(τσιμέντο ,ασβέστη ,γύψο κ.α.) και ομοιόμορφη πυκνότητα μάζας.

Η διογκωμένη πολυστερίνη (φελιζόλ)

Η διόγκωση γίνεται με αέρα και πρεσάρεται με ατμό.Έτσι δημιουργούνται κάποια κενά τα οποία προσδίδουν θερμομονωτικές ιδιότητες στη διογκωμένη πολυστερίνη (γνωστή ως φελιζόλ ),η οποία όμως απορροφά πιο εύκολα την υγρασία από την εξηλασμένη.

 
Τζάκια

Ψησταριές

Τούβλα

Άμμο

Τσιμέντα

Ασβέστη

Πλέγματα


Τσιμεντόλιθο

Πέτρες Καρύστου

Συντηρητικά ξύλου

Μονωτικά  υλικά


 
Copyright © 2009
Ξυλεία Μπέσσας.
All Rights Reserved.
by wiznet.gr
 

Valid XHTML 1.0 Transitional